Menu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Twee Irtec haspels - april 2019
Wij zijn 2 nieuwe Irtec haspels rijker!

Deze 2 haspels zijn een ‘buikligger’ uitvoering, waardoor het frame op de grond gelegd kan worden, voor maximale stabiliteit.

Verder voldoen ze uiteraard aan de vernieuwde verkeerseisen, want ze zijn uitgerust met luchtremmen, verlichting en dus ook de bijbehorende typegoedkeuring.

Laat de zomer maar komen!
Fendt 516 met frees - maart 2019
Wij hebben deze nieuwe Fendt 516 S4 ProfiPlus in gebruik genomen!

Deze tractor staat op spoor 2.25m, om door de aardappels en uien te kunnen rijden (aangepaste achterspatborden volgen nog). Het VarioGuide RTK GPS systeem, de LED werklampen en de fronthef en pto maken deze tractor geheel compleet.

Samen met de tractor hebben we ook een nieuwe Berti Machine Agricole Polaris 300 frees met kooirol gekocht.
Ploeg - februari 2019
We hebben een nieuwe ploeg in ons bezit. Onze keuze is gevallen voor een Lemken Juwel 8V 5-Schaar met Flexpack.

Deze complete ploeg is onder andere voorzien van Duramaxx strokenristers welke voor een vele malen hogere slijtvastheid zorgen. De combinatie van ondergronders en een Flexpack zorgen ervoor dat het perceel er meteen zaai- en pootklaar bij ligt.
Bumpers - maart 2018
Omdat wij merken dat we steeds vaker op de weg rijden met zwaar materiaal, hebben we op oog van veiligheid voor de medeweggebruiker gekozen om bumpers voorop de tractoren te monteren. Mocht er zich ooit een voorval voordoen is de kans kleiner dat het dan in aanraking komt met de voorwielen. Zo kunnen wij veilig rijden en jullie ook!